WARUSSEPPäINKILTA

Hundsfeldtin haarniskapaini

Tässä opit mestari Martin Hundsfeldtin allapidon ja ylösnousemisen taidon haarniskoituna taistelun aikana.

Huomaa kun hän kaatuu, silloin aina hyökkää hänen oikealle puolelleen ja vie oikea polvesi hänen jalkojensa väliin ja vie vasen kätesi hänen kurkulleen, äläkä hätäile ettet sijoitu liian kauas hänen ylitseen, sekä tartu hänen tikariinsa ilman että näytät omasi ja jos hän aikoo käyttää omaansa niin pistä häntä käteen.

Toinen ote Ota hänen oikea kätensä jalkojesi väliin ja asetu hänen päälleen poikittain ja venytä itseäsi voimallisesti ja pidä vahvasti jalkasi yhdessä ja tartu vasemmalla kädelläsi hänen vasempaan käteensä sitä pidelläksesi ja käytä tikariasi oikealla kädelläsi, tämä toimii kummallakin puolella.


Vielä yksi ote Kun kaadut hänen viereensä, ota hänen päänsä vasempaan kainaloosi ja kierrä hänen kurkkunsa ympärille ja makaa hänen kasvojensa päällä ja toimi oikealla kädelläsi.


Vielä yksi ote Jos hän kaatuu selälleen, seuraa häntä vieden oika polvesi hänen jalkojensa väliin ja sido hänen oikae kätensä vasemmalla polvellasi ja tartu hänen vasempaan käteensä oikealla kädelläsi ja vedä se hänen kurkulleen ja pitele sitä lujasti vasemmalla kädellä ja käytä tikaria oikealla kädellä.


Jatkuu...

© all copyrights WarusSeppäin Kilta 1997-2019 | Design +marcvs:me:fecit+