WARUSSEPPäINKILTA

Ms. Germ. Quart 16, Nr:5878 1989 ROK eli Gladiatoria, pitkäkilpi ja miekka

Huomaa ensimmäinen kappale pitkällä kilvellä ja miekoilla Ota miekkasi kilven taakse ja käännä kärki yllesi, hyökkää häntä kohden työntäen oman kilpesi alareuna hänen kilpeensä ja pistä miekallasi ylhäältä molempien kilpien välistä kohden hänen kaulaansa.

Nyt huomaa murto tätä pistoa vastaan joka on kaulaasi tulossa, niin lyö hänen miekkaansa kilvelläsi hänen vasemmalle puolelleen ja pistä miekallasi yli oman kilpesi hänen rintaansa kohden, näin olet rikkonut hänen kappaleensa.


Huomaa toinen kappale kun haluat astua häntä kohti niin aseta miekkasi kahva rintaasi vasten ja ryntää vahvasti kohti niin että miekkasi menee molempien kilpien välistä hänen vartaloaan kohti, jos hän haluaa torjua kilvellään niin tue kilvelläsi miekkaasi niin voit saattaa piston loppuun.

Nyt huomaa murto tätä vastaan, niin syrjäytä pistonsa miekallasi vasemmalle puolellesi niin että kärkesi menee hänen rintaansa näin olet rikkonut hänen kappaleensa jona hän halusi sinulle tehdä.


Huomaa kolmas kappale pidä miekkasi edessäsi ja vie kärkeäsi kuin haluaisit sen molempien kilpien välistä, kun hän haluaa torjua tämän niin astu oikealla jalallasi nopeasti hänen vasemmalle puolelleen ja pistä häntä selkään.

Nyt huomaa murto tätä vastaan: kun hän haluaa pistää sinua selkään ja haluat torjua piston niin lyö kilvelläsi ylhäältä alas hänen miekkaansa, näin olet hänen pistonsa murtanut jonka hän halusi sinulle tehdä ja astua, sitten pistä häntä miekallasi alhaalta molempien kilpien välistä hänen vartaloaan kohden, näin olet kappaleen murtanut jonka hän halusi sinua vastaan tehdä.


Huomaa neljäs kappale pidä miekkaasi edessäsi ja ryntää häntä kohden ja aseta kilpesi hyvin hänen kilpeensä ja astu oikealla jalallasi nopeasti jälkeen ja pistä vasemman kätesi alta hänen oikeaan sivustaansa.

Nyt huomaa murto tätä vastaan kun hän haluaa pistää sinua oikeaan kylkeesi jonka haluat torjua niin iske hänen miekkansa päälle miekallasi ja astu jälkeen oikealla jalallasi niin silloin olet pistonsa torjunut ja pistä häntä minne haluat, näin olet rikkonut hänen kappaleensa jota hän halusi sinua vastaan käyttää.


Huomaa viides kappale kun haluat siis astua kohti niin ryntää kilpesi kanssa voimallisesti hänen kilpeään vastaan ja pistä ylhäältä alas hänen kilpensä yli ja käännä kärkesi kunnolla alaspäin hänen vartaloaan kohden

Nyt huomaa murto tähän, jos haluat torjua kilven yli tulevan piston niin vie kilpesi voimakkaasti ylöspäin ja anna kilpesi alareunan liikkua vasemmalle puolellesi ja pistä alta molempien kilpien välistä hänen jalkoväliinsä näin olet kappaleensa rikkonut jonka hän aikoi sinulle tehdä.

Teksti kuvan sivussa: Nämä ovat viisi asentoa pitkän kilven kanssa ja miekan kanssa mistä kaikki kappaleet tulevat ja niihin kuuluvat murrot.

© all copyrights WarusSeppäin Kilta 1997-2019 | Design +marcvs:me:fecit+